ONZE PRODUCTEN
MADE IN BRUSSELS

WORTEL

Om de zoetheid van wortelen te ontdekken, een fijne aardappelpuree met een kleine hoeveelheid aardappelen en een lepeltje belgische koolzaadolie om de dagelijkse voedingsbehoeften van baby's te garanderen. Als aanvulling op borstvoeding of poedermelk, zoals aanbevolen door de ONE (office de la naissance et de l'enfance). Met precies de juiste hoeveelheid frisheid en romigheid om uw baby's te laten genieten terwijl ze nieuwe smaken ontdekken.

Pot van 150 g

Het hele jaar door verkrijgbaar

SPINAZIE

Om de textuur en subtiele smaak van spinazie te ontdekken, met precies de juiste hoeveelheid aardappel en een lepeltje belgische koolzaadolie om de dagelijkse voedingsbehoeften van baby's te garanderen. Als aanvulling op borstvoeding of poedermelk, zoals aanbevolen door de ONE (office de la naissance et de l'enfance). Met precies de juiste hoeveelheid frisheid en romigheid om uw baby's te laten genieten terwijl ze nieuwe smaken ontdekken.

Pot van 150 g

Het hele jaar door verkrijgbaar

COURGETTE

Onze favoriete aardappelpuree, getest en goedgekeurd door onze sterbaby's en hun ouders! De goede smaak van courgette en verse aardappelen met precies de juiste hoeveelheid olijfolie om het geheel te binden en de dagelijkse voedingsbehoeften van baby's te garanderen. Zoals aanbevolen door de ONE (office de la naissance et de l'enfance).

Pot van 150 g

Beschikbaar van mei tot oktober

100% RAAP

De witheid van de meiraap en zijn subtiele en uitgesproken smaak, onthuld door een vleugje olijfolie in een zachte en zijdeachtige textuur. Om onze baby's zonder kunstgrepen kennis te laten maken met de goede smaak van onze groenten. 

Potje van 150 g

Beschikbaar van oktober tot mei

100% BELGISCHE APPELS

Je zou verbaasd zijn over de veelheid aan resultaten die je kunt krijgen door een eenvoudige gebakken appel te mengen. Elke appelsoort heeft zijn eigen textuur, zoetheid en zuurtegraad. Voor dit gamma compote hebben we gekozen om te werken met 100% Belgische appels, aangepast aan onze bodem en klimaat, en niet gekalibreerd door de voedingsindustrie. Met dit assortiment ontdekt u niet één basis appelcompote, maar verschillende compotes waarvan de variëteit u evenzeer zal verrassen als uw baby. 

Pot van 150 g

Het hele jaar door verkrijgbaar

APPEL & GEDROOGDE ABRIKOOS

De zuurheid van de appel in evenwicht met de zoetheid en de zachte textuur van de gedroogde vruchten, om de diversiteit van vruchten zelfs in de winter te proeven en de darmtransit te vergemakkelijken.

Potje van 150g

Het hele jaar door verkrijgbaar

RISOTTO MET VENKEL & RODE BIET

Het evenwicht tussen de zoetheid van rode biet en de frisheid van venkel in een romige rijstpap met een lepeltje Belgische koolzaadolie om de dagelijkse voedingsbehoeften van baby's te garanderen. Als aanvulling op borstvoeding of poedermelk, zoals aanbevolen door de ONE (office de la naissance et de l'enfance). Geruststellende smaak en textuur om uw baby te laten wennen aan het eten als een volwassene!

Pot van 200 g

Het hele jaar door verkrijgbaar

LINZEN MET WINTERGROENTEN

Grof gemixte linzen met een puree van pastinaak en prei en een lepeltje Belgische koolzaadolie om de dagelijkse voedingsbehoeften van baby's te garanderen. Als aanvulling op borstvoeding of poedermelk, zoals aanbevolen door de ONE (office de la naissance et de l'enfance). Dit recept zal u verrassen door het evenwicht tussen de kracht van de prei, de zoetheid van de pastinaak en de romigheid van de linzen. Om uw baby hartige en assertieve smaken aan te leren!

Potje van 200 g

Beschikbaar van oktober tot mei

GRIESMEEL MET ZOMERGROENTEN

De smeuïgheid van aubergine en het zuur van tomaat gekoppeld aan een griesmeel van tarwe en een lepeltje olijfolie om baby de smaken van het zuiden te leren waarderen!

pot van 200 g

Beschikbaar van mei tot oktober

Rijstpudding & amandelmelk met Luikse siroop

Een recept van rijstpudding 100% plantaardig en zonder toegevoegde suikers dankzij onze Luikse siroop uitsluitend gemaakt van Belgische appelen en peren. Te combineren met vlees en noten.

Potje van 150g

Het hele jaar door verkrijgbaar