LES PETITS POTS
MADE IN BRUSSELS

PRESENTATIE

Voor baby’s met een goede smaak! Voor kinderen tot 36 maanden biedt BOUBA babyvoeding aan die elke week bereid wordt op basis van lokale, biologische, vegetarische en seizoensgebonden producten.

De purees worden gestoomd zodat de voedingswaarden beter behouden blijven. Onze babyvoeding is eenvoudig, evenwichtig en smakelijk. Er zijn verschillende recepten en texturen verkrijgbaar, afhankelijk van de seizoenen en de beschikbare groenten en fruit.

De babyvoeding wordt bereid op basis van fruit en groenten die op een duurzame manier worden geteeld in de Brusselse regio.

Wie zijn we?

BOUBA is het innoverende project van twee mama’s, vriendinnen sinds de kleuterklas, die samen besloten om hun ervaring te gebruiken om een cruciaal punt in de groei van onze baby’s aan te pakken: de voedingsopvoeding.

Als klanten van babyproducten, beseften we dat het moeilijk is om verwerkte babyvoeding van goede kwaliteit te krijgen die we volledig vertrouwen.
Onze wens is om in alle niveaus van de productielijn te herinvesteren om een totale traceerbaarheid van kwaliteitsproducten te garanderen. Evenals een productie op menselijke schaal.

Ons doel is het minimaliseren van tussenpersonen om traceerbaarheid, kwaliteit en eerlijke prijzen te garanderen.

Biologische, vegetarische & lokale seizoensgroenten

Onze Waarden

Onze kinderen

opvoeden om de goede smaak van fruit, groenten, granen, peulvruchten aan te leren. Met de juiste hoeveelheid plantaardige olie, geen toegevoegde suikers en/of zout en geen conserveringsmiddelen.

Het bevorderen

van de lokale en circulaire economie door middel van een netwerk van kleine producenten en retailers die betrokken zijn bij een eco-verantwoordelijke economie. Zo geven we de voorkeur aan een lokale distributie om de ecologische impact van onze producten te verminderen.

Versheid

smaak en vitamines te verzekeren door een systeem van pasteurisatie en verse bewaring, gegarandeerd door alle nodige hygiënische tests.

Zo hebben wij evenwichtige recepten ontwikkeld op basis van onze know-how, getest en goedgekeurd door al onze kinderen!

Onze Vrienden !

Bij Bouba zetten we graag lokale ontwerpers in de kijker.

We zijn erg trots op onze visuele identiteit en onze verpakkingen. Die het resultaat zijn van de samenwerking tussen verschillende zeer getalenteerde illustratoren en grafisch ontwerpers!

Contact